Editie 2017 is achter de rug…

We hebben inmiddels editie 2017 van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs achter de rug. En volgens ons is het een geslaagde editie geweest. We hadden meer bezoekers dan vorig jaar, de nieuwe locatie in Deventer begint dus een beetje ingeburgerd te raken.

De kerk stond vol met stands die bevolkt waren door winkels, handelaren en niet te vergeten tekenaars. Er waren meer dan 30 auteurs present die konden rekenen op veel belangstelling van het publiek dat een kijkje kwam nemen. Er waren beursprimeurs in de vorm van nieuwe uitgaven, je kon een 3d printer aan het werk zien en voor de jeugd was er een hele hoek met retrogames, die op veel belangstelling konden rekenen.

De Stentor heeft nog een artikeltje geschreven over de beurs, klik HIER voor de link! Je vind in het artikel van De Stentor ook een filmpje van de beurs!

Namens alle bestuursleden van de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs willen we iedereen die heeft meegeholpen of die de beurs heeft bezocht hartelijk danken! En we zien jullie graag volgend jaar weer terug bij de editie 2018!